Bröllop & Fest

Bröllop - Låt oss skapa en minnesvärd dag tillsammans

Våra florister kan hjälpa er med att skapa just den brudbukett som ni har drömt om. Det är mycket man behöver tänka på när man väljer blommor till sitt bröllop. Normalt så vill man att blomsterkreationer i hår, corsage till brudgum, näbb och tärnbuketter skall passa in i blomstertemat. Kanske vill ni också ha hjälp med att skapa blomsterdekorationer till platsen där ni håller bröllopsceremoni och/eller till middagen/festen och våra florister kan även hjälpa till med detta.

Våra florister kan lämna råd och tips hur ni kan och bör tänka. Du kan också få se bilder på olika buketter för att få idéer i vårt bildgalleri nedan.

Klicka på knappen nedan för att komma till vårt kontaktformulär om ni har frågor eller vill boka ett möte för konsultation.

Kontakta oss

Fest - Vi hjälper er att ordna en lyckad fest

Någon kanske fyller år, kanske en dopceremoni skall hållas eller så är det är ett annat viktigt tillfälle i livet som skall firas. Våra florister hjälper till med att ordna vackra och passande dekorationer för det givna tillfället. Vi kan även hjälpa er med festplanering och andra tjänster då vi har samarbetspartners för musik, catering etc. Har ni frågor eller vill boka ett planeringsmöte så kan ni klicka på knappen nedan så kommer ni till vårt kontaktformulär.

Kontakta oss